Varierende åpningstider

Hver kalender i MakePlans har definert faste åpningstider per dag. Men hver uke er jo ikke alltid lik. Tidligere måtte man blokkere tid i kalenderen hvor man var syk, var på ferie eller av andre årsaker ikke ønsket å være tilgjengelig for online booking.

Men det har vi gjort noe med :)

For noen måneder siden la vi ut funksjonalitet for å håndtere tilgjengelighet på bestemte datoer. Det betyr altså at du kan endre tilgjengelig for eksempel slik:

  • Ingen tilgjengelighet i morgen pga sykdom.
  • Halv dag 3 mai pga oppussing.
  • Åpent hver søndag i juli fordi det er flere turister i byen.
  • Åpent til kl. 20.00 istedenfor 18.00 hver dag neste uke som et eksperiment for å få flere kunder som ikke har tid til å besøke innenfor vanlig arbeidstid.

Man kan altså spesifisere på hver dato om kalenderen er: stengt hvis man har normalt har åpent, åpent hvis man vanligvis har stengt den ukedagen eller justere tidspunkt man har åpnet/stengt eller har pauser.

Foreløpig er denne funksjonen litt godt gjemt med et lite ikon. Gå til 'Kalender' i toppmenyen, velg ukeskalender, og trykk på ikonet til venstre rett over selve kalenderen der det står 'hele dagen'.

Man vil da få opp en liste over alle kalendere man har og med mulighet til å justere åpningstid per dag den valgte uken.

Hver endring man gjør fra standard åpningstid vil så markeres med en lysere bakgrunnsfarge. Husk å trykke lagre.

Og som alltid: ta kontakt hvis du lurer på noe.

Publisert 25 Apr 2016