Daglige forbedringer

Visste du at MakePlans oppdateres nesten daglig? I blant legger vi ut større endringer som repeterende avtaler men som regel gjør vi små forbedringer. Noen ganger må vi også fikse noen feil som har sneket seg inn i systemet. Alt dette foregår uten at du trenger å vente på installering - du bruker alltid en oppdatert versjon av MakePlans.

Så hva har vi gjort i det siste? Her er noen eksempler på funksjoner vi har lagt ut eller finpusset på for å gjøre enklere og bedre:

  • Mulighet til å søke på telefonnummer og epost i kundedatabasen.
  • Du kan nå spesifisere en tjeneste som ikke tilbys av en ressurs når du lagrer i kalenderen. Før fikk man en feilmelding hvis du for eksempel prøvde å lagre en reservasjon med tjenesten massasje på ressursen Kine Nilsen og hvis Kine Nilsen kun var satt opp til å tilby fysioterapi. Tjenester man tilbyr har dermed fra nå kun betydning på bookingsiden hvor dine kunder reserverer.
  • Det vises nå varighet på reservasjonen i skjemaet under feltene for start/slutt-tid.

  • MakePlans sender nå automatisk ut epost/SMS ved endring og kansellering av reservasjon. Dette er basert på innstillinger på kontoen din og kan overstyres (send - eller ikke send) i reservasjonskjemaet.
  • Kalenderen viser nå en linje for nåværende tidspunkt.

  • Fødselsdato vises nå i mini-widget for reservasjon i kalenderen. Dette gjør det enklere å se hvem som har reservert for dere som bruker fødselsdato som identifikator på kunder.
  • Hastighet! Vi har fjernet en del kode som var nødvendig for at eldre nettlesere skal kunne bruke MakePlans. Dette gjør at sidene er raskere å laste. For å bruke administrasjonsystemet må du nå bruke en oppdatert nettleser. Bookingsiden vil derimot alltid fungere i alle nettlesere, også eldre versjoner av Internet Explorer, tekstbaserte og eldre mobile nettlesere.
  • Vi har fikset masse småfeil i systemet og også noen større feil som førte til irritasjon hos noen kunder som blant annet et problem som førte til at ledige tidspunkt ble cachet (lagret, ikke generert) i for lang tid - også etter nåværende tidspunkt slik at tidspunkt bakover i tid ble vist som ledig tidspunkt og man dermed ble videreført til kalenderen igjen etter at reservasjonen ikke ble gjennomført (det vil aldri være mulig å reservere bakover i tid på bookingsiden).
  • Forbedringer for mobilvisning av kalenderen, blant annet at tastaturet nå kan benyttes i valg av tidspunkt.
  • Mange nye felter som er lagt til i vårt API. Sjekk vår API dokumentasjon for endringer.

Har du innspill til forbedringer i MakePlans? Noe du irriterer deg over som vi bør fjerne eller gjøre enklere i bruk? Ta kontakt :)

Publisert 12 Mar 2016