Visuelle endringer i administrasjonskalenderen

Vi har gjort noen endringer i administrasjonskalenderen som vi håper gjør det enklere for deg og dine ansatte å bruke MakePlans.

Åpningstider

Etter en samtale med en frisørsalong som bruker MakePlans så kom det frem at det var vanskelig for personen som tok i mot bestilling på telefon å vite når den faste frisøren til kunden var på jobb. Med 10 ansatte er det fort gjort å miste oversikten. Vi har nå lagt til en grå bakgrunnsfarge som vises når man har valgt en ansatt/ressurs. Denne bakgrunnsfargen indikerer at det er utenfor vanlig åpningstid for ressursen. Hvis du derimot ønsker å legge inn en avtale utenfor vanlig åpningstid så er det ikke noe hinder for det.

Visning av ukenummer

I månedsvisningen står det nå hvilken uke hver det er på rad og i ukesvisningen står ukenummeret i datotittelen ovenfor selve kalenderen.

Automatisk utfylling av tjenesteinterval

Når du skal legge inn en ny avtale står man selvsagt fritt til å velge start og slutt tidspunkt og dermed også varighet på avtalen. Men siden man allerede har satt opp hvilke tjenester man tilbyr og hvor lenge disse varer så er det fint å få dette ferdig fylt ut. Hvis du nå legger inn en avtale kl. 13.00, velger tjeneste "dameklipp (90 minutter)" så vil slutt-tidspunkt automatisk settes til 14.30.

Fargeoppdatering

Vi har også gjort noen visuelle endringer i fargene på hver ressurs slik at det er enklere å se hvilke avtaler hver enkelt ressurs har.

Er det andre små justeringer vi kan gjøre for å gjøre hverdagen din enklere? Gi oss gjerne tilbakemelding.

Publisert 31 Jul 2013