Hvordan bruke eget domene

Dine kunder bruker normalt DINKONTO.makeplans.no for reservering. Men det er også mulig å bruke eget domene/subdomene. Det krever at du gjør noen endringer på ditt domene.

  1. Sett opp DNS: Legg til CNAME-record for ditt domene som peker til app.makeplans.no Eksempel: CNAME booking.dittdomene.no app.makeplans.no. Hvis du ikke klarer dette selv må du kontakte din web-host/registrar.

  2. Send en epost til oss om at du har satt opp DNS og ønsker å bruke eget domene.

Sikkerhet

All trafikk i MakePlans er normalt sett kryptert. Når du legger til eget domene sendes informasjon ukryptert med mindre det settes opp SSL-sertifikat. Dette er litt mer omstendelig prosess og innebærer at du må kjøpe SSL-sertifikat, generere nøkler og sende dem til oss. Data som overføres er informasjon om reservasjonen (tidspunkt, epost-adresse, navn), samt også passord for repeterende besøkende. Vi anbefaler derfor at du ikke bruker eget domene for sensetive data eller ved innlogging for deres kunder. Din innlogging som administrator foregår alltid på DINKONTO.makeplans.no og er kryptert.

Kostnad

Da bruk av eget domene innebærer endringer i vårt oppsett så koster det 850 kr i etablering. Ønsker du å aktivere https på eget domene så koster det 2500 kr i tillegg (SSL-sertifikat må kjøpes seperat.)

Publisert 16 Jul 2012