Integrasjon med iZettle

Det er nå mulig å ta betaling fra dine kunder direkte i MakePlans! Vi har integrert med svenske iZettle. iZettle tilbyr applikasjoner til iPhone og iPad som gjør det mulig å ta betaling med kredittkort ved hjelp av deres lille kortleser som man kan sette inn nederst på iPad'en.

Hvordan fungerer det?

Først trenger du en konto og kortleser hos iZettle. Du installerer så applikasjonen til iZettle fra AppStore og logger inn med kontoen din i iZettle-applikasjonen. Du trenger ikke gjøre noen forandringer i MakePlans annet enn å spesifisere pris på tjenesten du tilbyr. Alt du trenger å gjøre når en kunde er ferdig med en behandling er å gå til reserveringen når du er logget inn i MakePlans på din iPad eller iPhone. Der finner du en link til å betale med iZettle.

Linken vil åpne iZettle sin applikasjon på din iPhone eller iPad og beløpet samt tittel på tjenesten vil være ferdig utfylt. Alt du trenger å gjøre er å sette inn kredittkort eller eventuelt spesifisere kontant betaling.

Når betalingen er gjennomført vil en ny fane åpnes i Safari. Denne vil vise status på betalingen og du kan lukke fanen. Reserveringsiden vil så vises og du må trykke på linken for å oppdatere siden. Hvis betalingen er godkjent vil reserveringen vise tidspunkt for betaling og iZettle-logo.

Pengene fra iZettle får du direkte inn på bankkonto.

Publisert 11 Jul 2012