Integrasjon med 24SevenOffice

Vårt eneste krav for vårt bookingsystem er at det skal være raskt og enkelt å gjennomføre en booking. Derfor kommer vi til å si nei til de fleste ønsker om ekstra funksjonalitet - vårt fokus er selve bookingprosessen. Sære bransjekrav er heller ikke noe vi kommer til å inkludere i vårt system. I bunn har vi et generisk system som vi tror kommer til å fungere for mange bedrifter som ønsker et enkelt bookingsystem. Dermed vil kunder med komplekse krav ikke komme på vår kundeliste. Det er viktig strategisk valg for oss. Vi har fokus på utvikling av en simplistisk bookingprosessen for de som skal gjøre booking online - dine kunder. De fleste av våre konkurrenter som tilbyr online booking har laget et system basert på komplekse interne regler. Kundene dine bryr seg ikke om det. De ønsker å se hva som er ledig i dag og raskt gjennomføre en booking.

"Ja, men vi trenger virkelig 'funksjon X' og når en booking blir gjennomført så må 'det og det' skje." Vårt svar: det beste av begge verdener. I tillegg til å være et enkelt og brukervennlig system har MakePlans et REST-basert API som din IT-avdeling eller programvare kan benytte. Det er dermed mulig å hente ut data for å lage spesialrapporter eller gjennomføre bookinger direkte fra dine interne systemer.

24SevenOffice

Vi jobber for tiden med flere partnere slik at MakePlans kan benyttes via integrasjon med andre programmer. Vi bygger også inn integrasjon mot andre systemer i MakePlans. Først ut her er 24SevenOffice.

24SevenOffice er et web-basert økonomisystem som inneholder moduler for blant annet fakturering, regnskap, prosjektstyring og CRM. Hvis du er kunde av 24SevenOffice kan du nå koble din klient i 24SevenOffice sammen med MakePlans. Når det blir gjennomført en booking vil den nye kunden også registert i CRM-modulen i 24SevenOffice. Du slipper dobbeltregistreringer og kan enkelt jobbe med kunden videre i ditt CRM-system. Nedenfor ser du et skjembilde av CRM-modulen i 24SevenOffice hvor en booking i MakePlans har ført til at en ny kunde har blitt opprettet i CRM-databasen i 24SevenOffice.

24SevenOffice CRM screenshot

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Bruker du et annet CRM-system? Ta kontakt for informasjon om hvordan du kan koble MakePlans med dine systemer.

Publisert 09 Nov 2010